Διοργάνωση σκακιστικών αγώνων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων

//Διοργάνωση σκακιστικών αγώνων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων

Διοργάνωση σκακιστικών αγώνων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΘΕΜΑ : Διοργάνωση σκακιστικών αγώνων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων

Ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου και ο Δήμος Χαλανδρίου συνδιοργανώνουν για 16η χρονιά το Σκακιστικό Κύπελλο Δημοτικών Σχολείων Χαλανδρίου στα πλαίσια των προσπαθειών διάδοσης του πνευματικού αθλήματος του σκακιού στο προάστιό μας.

Οι αγώνες θα γίνουν την Τρίτη 3 Ιουνίου 2014 και ώρα 17:30 στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, μπροστά στο κτίριο της Εθνικής Τράπεζας και μπορούν να συμμετάσχουν και σχολεία γειτονικών δήμων.

Κάθε σχολείο θα συμμετέχει με τετραμελή ομάδα συν δύο (2) αναπληρωματικούς. Θα γίνουν 5 – 7 αγωνιστικοί γύροι διάρκειας 30′ ο καθένας. Ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών ενδέχεται να υπάρξει δυνατότητα συμμετοχής και δεύτερης ομάδας για όσα σχολεία επιθυμούν. Για τη συμμετοχή των δευτέρων ομάδων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όποια ομάδα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς (2 για νίκη – 1 για ισοπαλία – 0 για ήττα), ανακηρύσσεται κυπελλούχος 2014, ενώ θα απονεμηθούν κύπελλα στις τρεις (3) πρώτες ομάδες και μετάλλια στα μέλη τους. Κάθε σχολική ομάδα μπορεί να περιλαμβάνει κορίτσια ή αγόρια του σχολείου που γνωρίζουν σκάκι, χωρίς ειδικούς περιορισμούς.

Για δηλώσεις συμμετοχής (που πρέπει να γίνουν μέχρι τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014) ή οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε είτε με τον διευθυντή των αγώνων κ. Σπύρο Σαγιά στο τηλ. 6977 506987 είτε με τον διαιτητή των αγώνων κ. Ηλία Παναγούλια στο τηλ. 6937 904137.

Με τιμή

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ    ΟΜΙΛΟΣ    ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σ. ΣΑΓΙΑΣ                   Β. ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ

2014-06-06T07:03:21+00:00 Μάιος 24th, 2014|Ανακοινώσεις|