Επιστολή προς τον κύριο Νίκο Πανταζή, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Χαλανδρίου

//Επιστολή προς τον κύριο Νίκο Πανταζή, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Χαλανδρίου

Επιστολή προς τον κύριο Νίκο Πανταζή, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Χαλανδρίου

Προς τον κύριο Νίκο Πανταζή, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Χαλανδρίου

Αγαπητέ κύριε Πανταζή,

Με έκπληξη, αλλά και αποτροπιασμό, διαβάσαμε την αναφορά σας προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση – http://pantazisnikos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_30.html – με την οποία ζητάτε να σταματήσει ο Δήμος Χαλανδρίου να καλύπτει τα έξοδα φιλοξενίας του Σκακιστικού Ομίλου Χαλανδρίου στο εντευκτήριό του επί της οδού Αβέρωφ 4.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σ.Ο. Χαλανδρίου δραστηριοποιείται στην τοπική κοινωνία του Χαλανδρίου επί 32 συνεχή χρόνια, προσφέροντας στα νέα παιδιά του Χαλανδρίου, από ηλικίες που ξεκινούν από τα 5 χρόνια, την εκμάθηση, καλλιέργεια και αγάπη προς το ευγενές άθλημα του σκακιού. Στην μακρόχρονη αυτή πορεία, ο Όμιλός μας έχει αγωνιστεί ακόμη και στην Α’ κατηγορία του αθλήματός του, έχει επιτύχει σημαντικές διακρίσεις, έχει αναδείξει σκακιστές με διεθνείς επιτυχίες και έχει προσφέρει ανιδιοτελώς στην ανάπτυξη του σκακιού στην πόλη μας. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι ο χώρος των περίπου 40 τετραγωνικών μέτρων που μας παραχωρείται από τον Δήμο, (διαχρονικά, όλοι οι μέχρι σήμερα Δήμαρχοι και Δημοτικά Συμβούλια παραχωρούσαν κάποιο χώρο στον Σ. Ο. Χαλανδρίου), αποτελεί για εμάς τον χώρο αγώνων, προπονήσεων και διαλέξεων, το «γήπεδο», τα «αποδυτήρια», τις «κερκίδες» μας. Θα περίμενε κανείς από έναν παλαιό αθλητή, που αναφέρετε ότι έχετε υπάρξει, να δείχνει μεγαλύτερη κατανόηση, ευαισθησία και αναγνώριση σε αθλητικές δραστηριότητες που καλλιεργούν την σκέψη, την μεθοδικότητα, την πειθαρχία, την συμμετοχή και δίνουν μια αισιόδοξη διέξοδο στις ανησυχίες της νεολαίας της πόλης μας. Αντιθέτως, εσείς επιχειρείτε με την αναφορά σας να θέσετε εμπόδια στις δραστηριότητες του Ομίλου μας, ασκώντας μια κακώς εννοούμενη αντιπολίτευση, εν όψει και των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Γνωρίζετε ότι µε απόφαση του Δηµοτικού Συμβουλίου, επιτρέπεται να παραχωρείται δωρεάν η χρήση ακινήτων σε φορείς που ασκούν δραστηριότητα, η οποία είναι κοινωφελής ή προάγει τα τοπικά συμφέροντα, πράγμα που άλλωστε δηλώνετε στην αναφορά σας. Προφανώς, λοιπόν, είτε θεωρείτε ότι η δραστηριότητα του Σ. Ο. Χαλανδρίου δεν είναι κοινωφελής και δεν προάγει τα τοπικά συμφέροντα, είτε πραγματοποιείτε νομικές ακροβασίες, στην προσπάθειά σας να επιτύχετε αμφίβολα και απαράδεκτα εκλογικά οφέλη, εις βάρος των μελών της σκακιστικής κοινωνίας του Χαλανδρίου.

Παρακαλούμε να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να ανακαλέσετε την ιδιοτελή και ενδεχόμενα ζημιογόνο για τον Σ. Ο. Χαλανδρίου πράξη σας και να μας ενημερώσετε για αυτές τις ενέργειές σας, οι οποίες εμείς θα μεριμνήσουμε να γνωστοποιηθούν σε όλα τα μέλη μας και τους φίλους μας.

 

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ   ΟΜΙΛΟΣ   ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σ. Σαγιάς                    Β. Κοτρότσος

2014-05-24T10:54:09+00:00 Μάιος 1st, 2014|Ανακοινώσεις|