Νέο εντευκτήριο για το Σ.Ο. Χαλανδρίου

///Νέο εντευκτήριο για το Σ.Ο. Χαλανδρίου

Νέο εντευκτήριο για το Σ.Ο. Χαλανδρίου

 

ΆΜε την έναρξη της νέας σκακιστικής περιόδου ο Σ.Ο. Χαλανδρίου μετακόμισε και σε νέο χώρο. Τα πολλά προβλήματα λειτουργικότητας του προηγούμενου εντευκτηρίου μάς είχαν οδηγήσει στην αναζήτηση καινούργιας αίθουσας από την περυσινή χρονιά.

Τελικά, μετά από έντονες πιέσεις μας για τη διάθεση νέου χώρου ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Ζαφειρόπουλος, με την καταλυτική συμβολή της δημοτικού συμβούλου κ. Καρατζά, πρότεινε τη στέγαση μας στα γραφεία του Ε.ΣΥ.Ν. (Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών) – παράρτημα Χαλανδρίου, στο εμπορικό κέντρο PLAZA, Πλάτωνος 7, 2ος όροφος. Η νέα μας αίθουσα σε σχέση με την προηγούμενη, είναι μικρότερη σε διαστάσεις αλλά σύνγχρονης κατασκεύης, χωρίς προβλήματα υγιεινής. Έτσι είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι να υποδεχτούμε νέους φίλους, όλων των ηλικιών, να οργανώσουμε περισσότερους αγώνες και περισσότερες εκδηλώσεις.

Το διοικητικό συμβούλιο του Σ.Ο. Χαλανδρίου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου που βοήθησαν για την εξεύρεση λύσης σε αυτό το σημαντικο πρόβλημά μας αλλά και τους γονείς των μικρών σκακιστών μας για την υπομονή τους και την παρουσία τους σε κρίσιμες συναντήσεις με τη δημοτική αρχή.

2008-10-15T23:39:37+00:00 Οκτώβριος 15th, 2008|Εσωτερικά Νέα|