Ο Σ.Ο. Χαλανδρίου επιστρέφει στην Αβέρωφ!

///Ο Σ.Ο. Χαλανδρίου επιστρέφει στην Αβέρωφ!

Ο Σ.Ο. Χαλανδρίου επιστρέφει στην Αβέρωφ!


Νέος χώρος, νέες προοπτικές για τον Σ.Ο. Χαλανδρίου!

 

Τα τελευταία χρόνια το θέμα της στέγασης ήταν το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε σε όλες μας τις προσπάθειες για τη σωστή οργάνωση και λειτουργία του ομίλου μας. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζαμε και μας οδήγησαν στην αποχώρησή μας από το ιστορικό εντευκτήριο στην Αβέρωφ 7α, όπου και σημειώθηκαν οι περισσότερες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας μας, είχαν ως αποτέλεσμα την αποδοχή προτάσεων ως λύσεις για τη στέγασή μας που δεν ανταποκρίνονταν στα ποιοτικά μας κριτήρια και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους νεαρούς σκακιστές μας.

Το ημιυπόγειο στην οδό Σόλωνος αρχικά είναι αλήθεια πως ήταν ένα απαραίτητο στάδιο που έπρεπε να περάσουμε για να πετύχουμε την αναδιοργάνωση του συλλόγου. Το σημείο που βρισκόταν καθώς και το αρκετά ικανοποιητικό μέγεθός του βοήθησαν στην προσέλκυση νέων παιδιών αλλά και στην διεξαγωγή πλήθους αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Τα προβλήματα υγιεινής και θέρμανσης όμως δεν μπόρεσαν να βρουν αποδεκτή λύση και σε συνδυασμό με την θέληση του Δήμου Χαλανδρίου να αποδεσμευτεί απο την ενοικίαση του χώρου μας ανάγκασαν σε νεά αναζήτηση εντευτηρίου.

Με τη συνδρομή και της δημοτικής συμβούλου Λούλας Καρατζά η επόμενη έδρα μας ήταν στο εμπορικό κέντρο «PLAZA» στον πεζόδρομο της Πλάτωνος. Μπορεί η πρώτη εντύπωση που αποκομίσαμε να ήταν θετική, νέα προβλήματα όμως έκαναν γρήγορα την εμφάνισή τους και νέα αναζήτηση για το χώρο που θα στεγάσει τις φιλοδοξίες μας ξεκίνησε λίγους μήνες μόνο αργότερα. Η έλλειψη χρονικής πίεσης όμως αυτή τη φορά ήταν κάτι που έπρεπε να εκμεταλλευτούμε.

Και έτσι μετά από αρκετούς μήνες αναζήτησης τόσο από τη δική μας πλευρά όσο και από την μεριά της κ. Καρατζά, προέδρου του τοπικού παραρτήματος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών, με το οποίο θα συνεχίσουμε να συστεγαζόμαστε, αποφασίσαμε από κοινού την εκ νέου μετακίνησή μας από τις αρχές Μαρτίου στην οδό Αβέρωφ 4, λίγα μέτρα πιο μακρία από το παλιό μας εντευκτήριο αλλά ακόμα πιο κοντά στον αγαπημένο φούρνο του προπονητή μας!

Η νέα μας έδρα, ένα ευρύχωρο ισόγειο σε μη κεντρικό δρόμο αλλά πολύ κοντά στο κέντρο του Χαλανδρίου επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε αυτόν με κάθε μέσο και θα διευκολύνει τους γονείς μικρών μαθητών μας που έρχονται με αυτοκίνητο. Ο χώρος πλέον μπορεί να διαμορφωθεί απόλυτα σύμφωνα με τις δικές μας επιθυμίες καθώς οι συγκάτοικοί μας έχουν ανεξάρτητο χώρο στον επάνω όροφο του κτιρίου. Επίσης μας δίνει τη δυνατότητα για την διοργάνωση αγώνων και εκδηλώσεων κάθε είδους ενώ θα μπορεί να ικανοποιεί με άνεση τις ανάγκες όλων των ομάδων μας στις διασυλλογικές διοργανώσεις. Ήδη στον πρώτο μήνα λειτουργίας του εντευκτηρίου μας διοργανώθηκε ένα απόλυτα επιτυχημένο τουρνουά για παιδιά δημοτικού.

Ξέρουμε πως η αίθουσα αυτή ικανοποιεί απόλυτα τις προσδοκίες μας. Όμως είμαστε αποφασισμένοι να προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε όλες τις δυνατότητες που μπορεί να μας προσφέρει. Για το λόγο αυτό σας υποσχόμαστε ότι τους επόμενους μήνες θα δώσουμε προτεραιότητα στην σωστή διαρύθμιση και διακόσμηση του χώρου ενώ θα προσπαθήσουμε να ανανεώσουμε και τον υλικό εξοπλισμό μας. Στην προσπάθειά αυτή θέλουμε να σας βρούμε αρρωγούς. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με μας και να μας παρέχετε τις συμβουλές και τις προτάσεις σας. Οποιαδήποτε βοήθεια σας θα μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους!


Σας περιμένουμε!

Σ.Ο. Χαλανδρίου

2013-07-23T13:42:51+00:00 Απρίλιος 3rd, 2010|Εσωτερικά Νέα|