Προφίλ

/Προφίλ
Προφίλ 2017-11-06T09:57:06+00:00

Ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου ιδρύθηκε το 1982. Είναι αναγνωρισμένο αθλητικό σωματείο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και μέλος της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής.

 

Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου

Σκοπός του ομίλου

Σκοπός μας είναι η διάδοση του σκακιού στην περιοχή του Χαλανδρίου. Για τον λόγο αυτό:

  • πραγματοποιούμε για τα μέλη μας στο εντευκτήριό μας σκακιστικές προπονήσεις για όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες,

  • διοργανώνουμε και συμμετέχουμε σε πλήθος ατομικών και ομαδικών αγώνων τόσο στο Χαλάνδρι όσο και σε άλλες περιοχές της Αττικής,

     

  • προωθούμε το σκάκι στα σχολεία διεξάγοντας προπονήσεις σε όσα δημοτικά σχολεία ενδιαφέρονται και διοργανώνοντας αγώνες για τα παιδιά που τις παρακολουθούν,

  • πραγματοποιούμε εκδηλώσεις με θέμα το σκάκι (αγώνες επίδειξης, ομιλίες, παρουσιάσεις βιβλίων, προβολές ταινιών) που αναδεικνύουν τα πολύπλευρα οφέλη του σκακιού.

Επικεφαλής της προπονητικής μας ομάδας εδώ και 25 χρόνια είναι ο διεθνής μαιτρ, συγγραφέας και κάτοχος πτυχίου ψυχολογίας Ηλίας Κουρκουνάκης.

Στα 32 χρόνια λειτουργίας του Σκακιστικού Ομίλου Χαλανδρίου έχουν αναδειχθεί πολλά νέα παιδιά με σημαντικές επιτυχίες τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε διεθνές επίπεδο (Αναστάσης Τζούμπας, Βασίλης Κοτρότσος, Γιάννης Γεωργιάδης).

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Γ. Γεωργιάδη στο τηλ. 6973344004 ή τον κ. Β. Κοτρότσο στο τηλ. 6976956267.