Πασχαλινό Τουρνουά για παιδιά δημοτικού

///Πασχαλινό Τουρνουά για παιδιά δημοτικού

Πασχαλινό Τουρνουά για παιδιά δημοτικού

Το πρώτο τουρνουά στην καινούργια μας έδρα

 

Πασχαλινό Τουρνουά για παιδιά δημοτικούΤην Μ. Τρίτη το απόγευμα διεξήχθη ένα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά για παιδιά δημοτικού που παρακολουθούν μαθήματα σκακιού τόσο στο σύλλογο, όσο και στα σχολεία του Χαλανδρίου. Ήταν το πρώτο φετινό τουρνουά που διοργανώθηκε με την ευκαιρία των πασχαλινών διακοπών αλλά και για να εγκαινιάσουμε τη νέα μας στέγη επί της οδού Αβέρωφ 4.

Η συμμετοχή ήταν πολύ μαζικότερη απ΄ότι αναμενόταν καθώς 20 μικροί σκακιστές εμφανίστηκαν και αγωνίστηκαν με πολλή όρεξη και κέφι παίζοντας 5 παρτίδες ο καθένας, με χρόνο σκέψης 12 λεπτών ανά παίκτη. Τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για το επίπεδο του σκακιού των παιδιών που δεν παίζουν στον όμιλο αλλά παρακολουθούν σκάκι στο σχολείο τους καθώς μπόρεσαν να «κοντραριστούν» επί ίσοις όροις με παιδιά του συλλόγου. Τις 3 πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι Παναγιώτης Μπράβος (5 βαθμοί), Ανδρέας Λουμάκης και Αποστόλης Αννόπουλος (4 βαθμοί) στους οποίους δόθηκε χρυσό, αργυρό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα ενώ χρυσό μετάλλιο έλαβε το πρώτο κορίτσι η Ματίνα Κατσόγιαννου (3 βαθμοί). Επίσης δόθηκε από ένα πασχαλινό αυγό στον πρώτο νικητή του τουρνουά, δηλαδή στον Παναγιώτη καθώς και στον πρώτο νικητή που δεν παρακολουθεί μαθήματα στο σύλλογο που ήταν ο Αποστόλης.

Πασχαλινό Τουρνουά για παιδιά δημοτικούΠασχαλινό Τουρνουά για παιδιά δημοτικού

Οργανωτικά όλα κύλησαν εξαιρετικά χάρη στις προσπάθειες των μελών του συλλόγου μας (και όχι μόνο!) που βοήθησαν στην πραγματοποίηση των αγώνων και όλα τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν πολύ όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το παρόν άρθρο. Ο μόνος παραπονεμένος ήταν ο Γιάννης Κάππος που δεν παρέλαβε άμεσα το πασχαλινό αυγό που υποσχέθηκαν οι διοργανωτές στον προπονητή με τις περισσότερες συμμετοχές μαθητών του στο τουρνουά!

Πασχαλινό Τουρνουά για παιδιά δημοτικούΠασχαλινό Τουρνουά για παιδιά δημοτικού

Φιλοδοξία του συλλόγου μας είναι να διοργανωθούν και άλλα τέτοια τουρνουά και να καθιερωθούν ως θεσμός, έτσι ώστε οι μικροί σκακιστές να έχουν τη δυνατότητα και την ευκαιρία να ξεκινήσουν να παίζουν το αγαπημένο τους άθλημα, σε ένα οικείο για αυτούς περιβάλλον και να εξοικειωθούν με το αγωνιστικό σκάκι ώστε να είναι έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις του ομίλου στα διάφορα διασυλλογικά πρωταθλήματα.

Τελική βαθμολογία

Η τελική βαθμολογία

2013-07-23T13:42:48+00:00 Απρίλιος 30th, 2010|Εσωτερικά Νέα|