Αποτελέσματα ελληνικών τουρνουά

///Αποτελέσματα ελληνικών τουρνουά

Αποτελέσματα ελληνικών τουρνουά


Επιτυχίες σε Παγκράτι και Πάτρα για το Χαλάνδρι

 

Με δύο επιτυχίες σκακιστών που έχουν ιδιαίτερη σχέση με το Σ.Ο. Χαλανδρίου ολοκληρώθηκε πρόσφατα ένας μεγάλος αριθμός ελληνικών τουρνουά.

 

Παγκράτι

Στο 7ο όπεν των συλλόγων ΣΟΠ-ΣΜΑΟΚ με 6 βαθμούς σε 7 αγώνες τερμάτισε πρώτος στον ισχυρό όμιλο ο Χαλανδραίος Βασίλης Κοτρότσος. Τους ίδιους βαθμούς (και με τα ίδια κριτήρια ισοβαθμίας) συγκέντρωσε και ο Βαγγέλης Κωστόπουλος ενώ τρίτος αναδείχθηκε ο Δημήτρης Δεληθανάσης με 5½ βαθμούς. Στον όμιλο για παίχτες με έλο μέχρι 1900 νικητής αναδείχθηκε ο Νιδάλ Φαχούρι με 6 βαθμούς.
Πάτρα

Στο 3ο φθινοπωρινό τουρνουά της Ναυταθλητικής Ένωσης Πατρών στην τρίτη θέση κατετάγη ο Γιώργος Φινοκαλιώτης που από τον Γενάρη θα αγωνίζεται με την ομάδα του Σ.Ο. Χαλανδρίου. Ο Αλέξης Ηλιόπουλος με 6/7 πήρε την πρωτιά στο Φθινοπωρινό τουρνουά, επικρατώντας στον τελευταίο γύρο στην κρίσιμη παρτίδα με το Στάθη Μακρίδη. Ο Βασίλης Κόκκαλης τερμάτισε επίσης με έξι βαθμούς σε επτά αγώνες, αλλά έχασε την πρώτη θέση στο τρίτο κριτήριο ισοβαθμίας (Μπούχολτς) και κατετάγη δεύτερος.

 

Αμπελόκηποι

Ο Αλέξανδρος Κωστούρος και ο Νικόλαος Τεπελένης με 6 βαθμούς ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση του 108ου ανοιχτού τουρνουά των Αμπελοκήπων με τον πρώτο να υπερτερεί στα κριτήρια ισοβαθμίας. Με 5½ βαθμούς ακολούθησαν οι Γιώργος Μητραντζάς, Zbigniew Sienczewski και ο νεαρός Γιώργος Παπαδόπουλος.

 

Καλλιθέα

Στην πρώτη θέση και του 47ου τουρνουά Κάππα στην Καλλιθέα ισοβάθμησε ο Αλέξανδρος Κωστούρος με έξι βαθμούς υστερώντας όμως στα κριτήρια ισοβαθμίας του Zbigniew Sienczewski. Ο Κωνσταντίνος Κεσόγλου βρέθηκε στην τρίτη θέση με 4½ βαθμούς.


Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Λουκάς Παπαδημητρίου του Σ.Ο. Αμπελοκήπων πρώτευσε με ένα βαθμό διαφορά στο 2ο φθινοπωρινό τουρνουά του Σ.Ο.Ν. Φιλαδέλφειας. Με 5½ βαθμούς τον ακολούθησαν ο Γιώργος Ευθυμίου της Σκακιστικής Επικοινωνίας και ο Γιάννης Παπαδημητρίου του συλλόγου των διοργανωτών.

 

Πειραιάς

Πρώτος στο Πρωτάθλημα Πειραιά 2010 αναδείχθηκε ο Απόστολος Τσιροπούλας του Σ.Ο. Αιγάλεω μετά τη νίκη του στον προτελευταίο γύρο επί του γνωστού Πειραιώτη μετρ Δημήτρη Τσομή. Το πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί αλλά δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμα τα αποτελέσματα του τελευταίου γύρου.

2013-07-23T13:41:34+00:00 Νοεμβρίου 12th, 2010|Ελληνική Επικαιρότητα|