Περιοδικό Χαλάνδρι, τεύχος 33

///Περιοδικό Χαλάνδρι, τεύχος 33

Περιοδικό Χαλάνδρι, τεύχος 33

Στο εξώφυλλο του περιοδικού του δήμου το 12ο σχολικό κύπελλο σκακιού

 

Περιοδικό Χαλάνδρι, τεύχος 33Φωτογραφία από το 12ο σχολικό κύπελλο σκακιού δημοτικών σχολείων Χαλανδρίου επιλέχτηκε ως εξώφυλλο για το 33ο τεύχος του περιοδικού του Δήμου Χαλανδρίου “Χαλάνδρι”. Η επιλογή αυτή είναι ενδεικτική των προσπαθειών που γίνονται από το Σκακιστικό Όμιλο Χαλανδρίου για τη διάδοση του σκακιού στην περιοχή αλλά και της αποδοχής που έχει το άθλημα αυτό στην κοινωνία του Χαλανδρίου. Εκτός από το εξώφυλλο, το σχολικό κύπελλο Χαλανδρίου καλύπτεται με εκτενές ολοσέλιδο άρθρο στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού.

Το φετινό σχολικό κύπελλο πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουνίου με τη συμμετοχή περίπου 80 παιδιών και ήταν από τα πιο επιτυχημένα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Την διοργάνωση των αγώνων είχαν αναλάβει ο Σ.Ο. Χαλανδρίου και ο Δήμος Χαλανδρίου ενώ την παρακολούθησαν πλήθος κόσμου ανάμεσά τους και ο πρωταθλητής Ελλάδας στο σκάκι Χριστόδουλος Μπανίκας.

Το περιοδικό “Χαλάνδρι” είναι η επίσημη περιοδική έκδοση του Δήμου Χαλανδρίου και μοιράζεται δωρεάν σε κεντρικά σημεία του Δήμου. Στο διμηνιαίο περιοδικό αυτό ο αναγνώστης μπορεί να βρει πλήθος πληροφοριών για τις δραστηριότητες τοπικών και δημοτικών φορέων, ανασκοπήσεις εκδηλώσεων, νέα και ειδήσεις από την τοπική κοινωνία αλλά και εξελίξεις στην τοπική αυτοδιοίκηση που αφορούν το Χαλάνδρι καθώς και ανακοινώσεις των τοπικών δημοτικών παρατάξεων. Το περιοδικό υπάρχει και σε μορφή pdf στην ιστοσελίδα του δήμου Χαλανδρίου.

2013-07-23T13:42:30+00:00 Ιούλιος 13th, 2010|Εσωτερικά Νέα|