Το halandrichess.gr και πάλι στον αέρα!

///Το halandrichess.gr και πάλι στον αέρα!

Το halandrichess.gr και πάλι στον αέρα!


Πρώτα η νέα αίθουσα τώρα και νέα ιστοσελίδα για το Σ.Ο. Χαλανδρίου


Ύστερα από μια μακρά περίοδο αδράνειας, από τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2010 ο ιστότοπος halandrichess.gr, η επισημη ιστοσελίδα του Σκακιστικού Ομίλου Χαλανδρίου άρχισε και πάλι να λειτουργεί σε νέο σύγχρονο περιβάλλον και με πολλές αλλαγές στη διαρύθμισή του. Στην αρχή κάθε προσπάθειας οι στόχοι αρκετές φορές μοιάζουν μεγαλεπήβολοι και τις περισσότερες φορές δεν καταφέρνουν να εκπληρωθούν. Εμείς στα μέτρα των δυνατοτήτων μας θα προσπαθήσουμε:

  • Να ενημερώνουμε άμεσα και αντικειμενικά για τις δραστηριότητες του τοπικού σκακιστικού συλλόγου
  • Να συγκεντρώνουμε τις σημαντικότερες ειδήσεις από την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα
  • Να συνεισφέρουμε στην σκακιστική εκπαίδευση και ψυχαγωγία των αναγνωστών μας παρουσιάζοντας διάφορα σκακιστικά θέματα (αναλύσεις παρτίδων, συνδυασμούς κ.α.) αλλά και μια ευρεία γκάμα άρθρων και αφιερωμάτων

Θέλησή μας είναι το halandrichess.gr να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη σκακιστική κοινότητα του Χαλανδρίου και να βοηθήσει στην ανάπτυξη του σκακιού στην περιοχή. Για το λόγο αυτό βασική προϋπόθεση της λειτουργίας του ιστοτόπου είναι η συμμετοχή με την προσφορά υλικού όσο το δυνατόν περισσότερων παλιών και νέων μελών του Σ.Ο. Χαλανδρίου. Ήδη από την πρώτη μέρα ξεκινάμε με μία βιβλιοκριτική από τον ταλαντούχο έφηβό μας Κώστα Ζήβα. Επιπλέον, όποτε οι συνθήκες το επιτρέπουν, θα προσπαθούμε να πρωτοπορούμε και να αφήνουμε το στίγμα μας όπως κάναμε και τον Γενάρη του 2008 με την καθημερινή ανάλυση μίας παρτίδας από το τουρνουά Wijk Aan Zee εκείνης της χρονιάς.

Φυσικά θα είμαστε ακόμα πιο ευχαριστημένοι αν η προσπάθειά μας βρει ανταπόκριση και στους ευρύτερους ελληνικούς σκακιστικούς κύκλους. Για αυτό είμαστε πάντα διατεθειμένοι να ακούσουμε τη γνώμη των αναγνωστών μας αλλά και να δώσουμε βήμα και να συνεργαστούμε με όποιον μας το ζητήσει.

Τέλος, όπως είναι λογικό οι πρώτες βδομάδες αυτής της προσπάθειας θα περιέχουν αρκετά λάθη, παραλείψεις και αλλαγές. Για αυτά ζητάμε την κατανόησή σας.


Καλή διασκέδαση!

Η συντακτική ομάδα του halandrichess.gr

2013-07-23T13:42:50+00:00 Απρίλιος 4th, 2010|Εσωτερικά Νέα|