Ανασκόπηση δραστηριοτήτων (β΄μέρος)

///Ανασκόπηση δραστηριοτήτων (β΄μέρος)

Ανασκόπηση δραστηριοτήτων (β΄μέρος)


Πού ήμαστε τις προηγούμενες μέρες; (μέρος δεύτερο)

 

Συνεχίζοντας την ανασκόπηση των δραστηριοτήτων του συλλόγου το πρώτο δίμηνο του 2011 σας παρουσιάζουμε σήμερα με λίγα λόγια και περισσότερες φωτογραφίες στιγμές από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας αλλά και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής και στο κύπελλο Αττικής Φιλίας.
Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2011

Πρωτοχρονιάτικη Πίτα 2011Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά στον φιλόξενο χώρο του πνευματικού κέντρου του Αγίου Νικολάου. Ένας χώρος που τα πρώτα χρόνια μετά την ίδρυση του συλλόγου αποτέλεσε και την αγωνιστική μας έδρα! Και φέτος η κοπή της πίτας μας συνοδεύτηκε από την παρουσία δεκάδων μελών και φίλων μας. Μεταξύ άλλων μας τίμησαν με την παρουσία τους αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλανδρίου (Κρανίδης Εμμανουήλ, Ντάβαρης Ηλίας, Γκότση Κυριακή, Καρατζά Κονδυλία, Λιερός Γεώργιος).

Εκτός από τις βραβεύσεις αθλητών μας που ξεχώρισαν με την παρουσία τους το 2010 ιδιαίτερο χρώμα στη βραδιά έδωσε και η αγωνιστική ανασκόπηση της χρονιάς που έγινε παράλληλα με την προβολή σχετικού φωτογραφικού υλικού. Οι τυχεροί που κέρδισαν τα δύο φλουριά και μαζί το αναμνηστικό δώρο που τους αντιστοιχούσε ήταν ο νεαρός σκακιστής μας Διονύσης Λιάρος και ο Νίκος Αγγελής.

 

Πρωτοχρονιάτικη Πίτα 2011Πρωτοχρονιάτικη Πίτα 2011Πρωτοχρονιάτικη Πίτα 2011

 

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ.


Η ώρα του πρωταθλήματος!

Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής 2011Εννέα από τις πρώτες Κυριακές του χρόνου είναι αφιερωμένες στα διασυλλογικά πρωταθλήματα Αττικής όπου η ομάδα μας αγωνιζόμενη στην Γ’ Εθνική Κατηγορία θέλει να διορθώσει το περσινό της σφάλμα και να επιστρέψει στη Β’ Εθνική. Αναλυτικό ρεπορτάζ για το πρωτάθλημα θα ακολουθήσει αργότερα μετά την ολοκλήρωσή του. Μέχρι τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε τις προσπάθειές μας στον ακόλουθο σύνδεσμο: Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.

Παράλληλα διεξήχθη και το κύπελλο Αττικής Φιλίας στο οποίο κατά κανόνα συμμετέχουν οι αναπληρωματικοί σκακιστές των ομάδων καθώς και αρκετοί νεαροί με σκοπό να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες. Ο Σ.Ο. Χαλανδρίου εκπροσωπήθηκε από δύο ομάδες (μία σε κάθε όμιλο) οι οποίες είχαν ιδιαίτερα ικανοποιητική παρουσία.

Α’ Όμιλος

Β’ Όμιλος

 

Κύπελλο Αττικής Φιλίας Κύπελλο Αττικής Φιλίας

 

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ.


Attachments

2013-07-23T13:37:15+00:00 Μάρτιος 4th, 2011|Εσωτερικά Νέα|