Στο 35ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης στη Λάρισα, στις 28 & 29 Απριλίου, με την συνολική συμμετοχή πάνω από 700 παιδιά είχαμε την χαρά να δούμε και 9 δικά μας παιδιά να συμμετέχουν και να διακρίνονται.
🏆 Την υψηλότερη διάκριση την πέτυχε ο Νότης Αναγνωστόπουλος στην ΣΤ΄τάξη, ο οποίος κατάφερε να τερματίσει αήττητος απέναντι σε πολύ ισχυρούς αντιπάλους με 8,5 στα 9 και να κατακτήσει πανάξια την πρώτη θέση🏆
🏆Στην ίδια κατηγορία ( Στ Τάξη) η χρυσή μας Αρετή μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης στα Μαθητικά Αττικής συνεχίζει ασταμάτητη κατακτώντας και πάλι την 1η θέση στα κορίτσια και την 6η στη γενική κατάταξη
Ακολουθώντας τα βήματα της αδερφής του ο μικρός Μάξιμος ισοβαθμεί στην 3η θέση και μετά την άρση της ισοβαθμίας καταλαμβάνει την 4η θέση με 7 νίκες σε 9 αγώνες στην Α δημοτικού
Στην Α’ Δημοτικού επίσης σημείωσαν αξιόλογη εμφάνιση η Σοφία Καλονόμου ( 5/9) και ο Σταμάτης Λουκάς ( 3/9)
Στην Β’ Δημοτικού ο Ιάσων Κεχαγιάς σημείωσε 4 βαθμούς , ενώ στην Γ’ Δημοτικού η Έλενα Δούκα κατάφερε να αποσπάσει 4 νίκες και 1 ισοπαλία.
Στη Β’ Γυμνασίου εξαιρετική ήταν η παρουσία του Παναγιώτη Κηρυττόπουλου καθώς σε μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία απέσπασε 6 βαθμούς σε 9 αγώνες και τερμάτισε σε ισοβαθμία στην 6η θέση.
Τέλος στην Γ’ Γυμνασίου , ο Αινειας Οτάκε μετά από αρκετά μεγάλη αγωνιστική απραξία επανήλθε κατακτώντας 5 βαθμούς σε 9 αγώνες σε μια πολύ αξιόλογη εμφάνιση.
Αναλυτικά αποτελέσματα και βαθμολογία
Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους, στους προπονητές και ιδιαίτερα τους γονείς τους για την στήριξη και την υπομονή τους.