Στο φιλόξενο χώρο του 7ου Γυμνασίου Χαλανδρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Χαλανδρίου που διοργάνωσε ο ΣΟΧαλανδρίου και το 7ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου σε συνεργασία με τον ΣΟΑγ. Παρασκευής.

116 μαθητές πέρασαν ένα όμορφο και δημιουργικό απόγευμα παίζοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι ενώ πολλοί γονείς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια εποικοδομητική συζήτηση για την εκπαιδευτική αξία του σκακιού από τον προπονητή, συγγραφέα και κάτοχο πτυχίου ψυχολογίας και διεθνή μαιτρ Ηλία Κουρκουνάκη.

Αποτελέσματα και οι βαθμολογίες

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή και την μαχητικότητά τους!

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κος. Μαυραγάνης , ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα πολιτισμου κος Γκάκας καθώς και μέλος της ΕΣΣΝΑ Costis Scaperdas ο οποίος εκτέλεσε με χαρά και χρέη διαιτησίας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς για την άψογη συνεργασία τους , την υπομονή και την διάθεσή τους να βοηθήσουν καθώς και το Σκακιστικό κέντρο Ελλάδος που με χαρά στηρίζει κάθε μας διοργάνωση και χάρισε αναμνηστικά δωράκια σε όλα τα παιδιά και σκακιέρες και δωροεπιταγές στους πρώτους κάθε κατηγορίας.