16ο Σκακιστικό Κύπελλο Δημοτικών Σχολείων Χαλανδρίου 2014

/, Εσωτερικά Νέα/16ο Σκακιστικό Κύπελλο Δημοτικών Σχολείων Χαλανδρίου 2014

16ο Σκακιστικό Κύπελλο Δημοτικών Σχολείων Χαλανδρίου 2014

Ρεκόρ συμμετοχών σημείωσε η 16η διοργάνωση του σχολικού κυπέλλου του προαστίου μας. Συμμετείχαν 20 ομάδες από 14 δημοτικά σχολεία και συνολικά 98 παιδιά!

Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε ομάδα μαθητών του 9ου Αγίας Παρασκευής, με δεύτερη την 1η ομάδα του 5ου Χαλανδρίου και τρίτη την 1η ομάδα του 1ου Ψυχικού (συμμετείχαν και σχολεία γειτονικών δήμων).

Σε ατομικό επίπεδο επρώτευσαν οι μαθητές: Άλντιο Σαχίνι, Γιάννης Ψαθάκης, Άγγελος Κόττης, Δημήτρης Κλειδαράς και Γιάννος Φωτιάδης.

Τα πλήρη ομαδικά αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ  , ενώ τα πλήρη ατομικά αποτελέσματα εδώ

Οι απονομές στις τρεις νικήτριες ομάδες έγιναν από τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Χαλανδρίου κ. Σίμο Ρούσσο και οι ατομικές βραβεύσεις από την νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλο Χαλανδρίου κ. Λίτσα Γαλάνη, ενώ νωρίτερα είχε δώσει το παρόν στην εκδήλωση και ο Αντιδήμαρχος Χαλανδρίου κ. Μάνος Κρανίδης. Τους ευχαριστούμε που τίμησαν την εκδήλωσή μας με την παρουσία τους.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου ευχαριστεί επίσης τον Δήμο Χαλανδρίου για τη στήριξη της εκδήλωσης και όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια υλοποίησή της και δίνει ραντεβού με τους μαθητές για τον Ιούνιο του 2015, όσον αφορά βέβαια το συγκεκριμένο τουρνουά, αφού οι προπονήσεις μας αρχίζουν μαζί με τα σχολεία τον Σεπτέμβριο.

2014-09-28T17:24:34+00:00 Ιούνιος 6th, 2014|Ανακοινώσεις, Εσωτερικά Νέα|